Shopify adderar Bitcoin som betalmöjlighet i e-handeln

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En av världens största e-handelsplattformar, Shopify med runt 10% av den totala globala e-handelsmarknaden under 2018, har redan fått en plugin för att acceptera kryptovalutor som betalmedel. Användares skapade e-handelslösningar kan via Coinbase addera en digital plånbok för olika kryptovalutor som Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum och Litecoin. Coinbase har stöd för 32 länder där Coinbase Commerce account kan skapas. Shopify har lyckats bra med sin tredjepartsflora. Vi rapporterade redan 2016 om hur det fanns tusentals plugins att välja på. Bolaget...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon