Shopify har dubbelt så många användare som Tictail

In E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Tidigare i veckan berättade vi om WordPress monstersiffror. Nu är det dags för noterade Shopify att imponera. Den innovativt satsande tjänsten har redan nått upp i hela 200 000 e-handlare. 25 000 fler än kvartalet innan. Det är dubbelt så många som svenska Tictail som nyligen berättade om 100 000 butiker (i samband med att de tog in 190 miljoner SEK i riskkapital). Shopify värderas till närmare 11,3 miljarder SEK och drog in 458 miljoner SEK...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.