Shopify Markets placerar lokala e-handlare världen över med få klick, 133 valutastöd, lokala domäner och SEO

In E-handel, Nyheter, Shopify, Språkstöd by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Shopify har gjort sin stora H2 lansering i slutet av förra veckan. Nya Shopify Markets ska hjälpa de många tusentals e-handlarna och deras varumärken att sälja till kunder över hela världen med hjälp av en och samma e-handelsbutik.

Shopify Markets ska vara en ”centralized experience” för att enkelt upptäcka vilka internationella marknader som erbjuder bäst etablering och skalbarhet samt enkelt kunna återanvända framgångar på en egen, lokal plattform. Dessutom ska internationella kunder kunna få en egen lokaliserad upplevelse längs med vägen.

Vid lansering finns 133 valutastöd, språköversättningar, egna lokala domäner samtDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Brady Brand väljer en Shopify med Klarna Checkout BNPL