Shopify när fashion-kändisar släpper ny Vintage sajt

In Nyheter, E-handel, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Pete & Harry är en ny onlineplattform för vintagestilprodukter för män. Bakom satsningen står Fredrik af Klercker (Stiljournalen), Ludvig Scheja (Triwa, Tapster) och Erik Mannby (Götrich, Plaza Uomo). Konkurrenter är Christis och Vestaire Collective. Pete & Harry är även ännu en svensk aktör som väljer att använda plattformen Shopify. Allting på sidan utvalt av kuratorerna: "– Vi lanserar plattformen för att vi själva saknade något liknande på nätet. Det finns massor av vintage-butiker, med noga utvalda...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon