Sida överger 10 år på EPiServer för 69 dollars WordPress

In Nyheter, Offentlig sektor, Open source PHP, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sida och deras oberoende redaktionsprodukt OmVärlden har släppt en "long read / Medium.com" lösning. Á la Aftonbladet, Expressens och de andra dagstidningarnas senaste redaktionella satsningar. Den fick en egen domän med WordPress CMS på Omvarldenberattar.se. Både Sida och gamla Omvärlden.se var EPiServer CMS 5:or framtagna av Cybercom. Nu är det Intellecta som fått producera lösningen och samtidigt sett till att förändra plattformsvalet. Det är en sedvanligt snygg long-read med fadade, inflytande bilder, parallax scroll bakgrunder, animerad statistik samt det andra vi vant... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Snygg och stilren!
  Scrollningen blir man dock lite irriterad på när den scrollar långsammar än native. Känslan är inte bra där, säkert pga alla parallaxer

 2. =(

   
   
   
   
   
   
   
   

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

   
   
   
   

   
   
   
   
   
   
   
   

   
   
   
   

  H A T A R ……

   
   
   
   
   

   
   
   
   
   
   
   
   

   
   
   
   
   
   
   
   

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

   
   
   
   

   

   

  …..sajter där man måste scrolla, och scrolla, och scrolla, och scrolla, trots att sidan hade fått plats på en skärm.

  Det är som ett stort ”FUCK YOU!” i ansiktet, när man har lagt pengar på en modern skärm för att kunna se mer av en webbsida i taget än man kunde på 90-talet.

  Fy fan!
  Hoppas den trenden dör snart, precis som dom tidigare med låg-kontrast och flash-sajter mm.

Leave a Comment