Sigmas byråverksamhet Maverick lanserar nytt affärsområde och erbjudande

In Content Marketing, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sigmas egna byråverksamhet Maverick lever kvar under eget namn, något som blir allt ovanligare i kölvattnet av alla byråuppköp, och lanserar idag ett nytt erbjudande. Maverick by Sigma, med kontor I Stockholm, Göteborg och Malmö, har skapat ett nytt contenterbjudande som ska ledas av två nyrekter. "– Vi ser ett ökat behov ute hos våra kunder och därför har vi satt ihop ytterligare ett erfaret team som kan börja leverera direkt. Tillsammans med de kompetenser vi...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon