Sigmas byråverksamhet Maverick lanserar nytt affärsområde och erbjudande

In Content Marketing, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sigmas egna byråverksamhet Maverick lever kvar under eget namn, något som blir allt ovanligare i kölvattnet av alla byråuppköp, och lanserar idag ett nytt erbjudande. Maverick by Sigma, med kontor I Stockholm, Göteborg och Malmö, har skapat ett nytt contenterbjudande som ska ledas av två nyrekter.

”– Vi ser ett ökat behov ute hos våra kunder och därför har vi satt ihop ytterligare ett erfaret team som kan börja leverera direkt. Tillsammans med de kompetenser vi hade sedan tidigare förstärker de oss i vår roll som digital fullservicebyrå. Konkret innebär det att vi kommer ha ett helt team som enbart jobbar med content.”

Säger Linda Woxneborn som är Agency Manager för Göteborgskontoret. Erbjudandet ska hjälpa kunder arbeta datadrivet, enligt Inbound marketing-modellen och enligt ett redaktionellt koncept som beskriver hur man ska kommunicera i sina egna kanaler och på sociala medier. Byråns två senaste tillskott i contentstrategen Sanna Persson och projektledare Claes Bergerlind har båda journalistbakgrund och erfarenhet från byråvärlden.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss