Silvent investerar i Gung affärssystem och e-handel

In Check out/Kassasystem, E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Silvent har valt Gung affärssystem och e-handel i sin fortsatta expansion. " - Vi hade kunnat välja affärssystemets standardlösning men då hade vi inte kommit i mål med utbildning och driftsättning i 6 länder som vår tidplan krävde. I nästa fas kommer vi se över möjligheten att koppla på våra globala distributörer i Gung." Säger Ulf Persson, Business Development Director på Silvent. Silvent kallar sig en av världens största tillverkare av tryckluftsprodukter. Bolaget hjälper företag i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.