SIME styr upp eventupplevelsen med en ständigt närvarande mobil Shopify e-handel

In CXM, E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Events efter pandemin? E-handel även här. SIME och lokalen Epicenter med Ola Ahlvarsson vill gärna gå i frontledet gällande digital innovation. Så även inom monetäriseringen och hanteringen av årets, inträdesfria SIME 2021 som lockade totalt ett tusental deltagare. Ett tillägg i år var att ett eget e-handelsstöd för stora delar av SIME-eventet öppnats upp. Gällande t ex hanteringen av drycker som öl, shots, eller champagne för kvällsminglet (ett glas champagne kostar i SIMEs Shopify 160 SEK). Eller gällande en välkomstbrunschen eller för tilltugg under dagen (som en poke bowl). Vill du ha fler öl? Skapa 100 digitala drinkbiljetter genom att storstila i e-handelskassan.

Vi har mer på samma ämne:  AFRY bygger Digital X och Factory, två transformationsenheter för att förädla och producera "technical capabilities"

Allt levererades från de Epicenterbelagda krogarna som även serverade SIMEs lunch. Lunchen [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]behövde besökarna däremot inte blippa telefonen eller smartwatchen för, den betalades av en sponsor.

SIME använder sig av eventfokuserade företaget SoWelcome.io (Kasai och Yuc Latasian) restaurangapp och Shopify ehandelslösning med ett föredraget GPAy stöd men även Shopify ShopPay kassan.

E-handeln dyker även upp när SIMEs avbokningar och no-show ska hanteras. (där debiteras de som inte dyker upp med 995 SEK i avgift via ett e-handelsformulär).

Vi har mer på samma ämne:  Stora säljframgångar för pluginmaxad Shopify hos Mockberg
[/ppp_patron_only]