SIME styr upp eventupplevelsen med en ständigt närvarande mobil Shopify e-handel

In CXM, E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Events efter pandemin? E-handel även här. SIME och lokalen Epicenter med Ola Ahlvarsson vill gärna gå i frontledet gällande digital innovation. Så även inom monetäriseringen och hanteringen av årets, inträdesfria SIME 2021 som lockade totalt ett tusental deltagare. Ett tillägg i år var att ett eget e-handelsstöd för stora delar av SIME-eventet öppnats upp. Gällande t ex hanteringen av drycker som öl, shots, eller champagne för kvällsminglet (ett glas champagne kostar i SIMEs Shopify 160 SEK). Eller gällande en välkomstbrunschen eller för tilltugg under dagen (som en poke bowl). Vill du ha fler öl? Skapa 100 digitala drinkbiljetter genom att storstila i e-handelskassan.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Mylla.se satsar på Shopify, lanserar i fler städer

Allt levererades från de Epicenterbelagda krogarna som även serverade SIMEs lunch. LunchenDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Shopify lägger in en miljard i framgångsrikt 3:e partsplugin


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon