Sitecore på kran då IT-bolag ska förädla verksamheten

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Enfo har lanserat en ny WaaS-site (Sitecore hyrmodell, "web på kran") för att berätta om sin helt nya positionering, nya varumärkeslöften och nya grafiska profil. Den nya siten är byggd i Sitecore och ska framöver erbjuda personaliserat innehåll. Enfo räknar med nysläpp av siten med ny funktionalitet och nytt innehåll ungefär var fjärde vecka. Enfo är ett 1000 man stort IT-konsultbolag med ett tjänsteutbud inom Business Solutions, Managed Services och Financial Process Services.Sajten har utvecklats i samarbete med Skånebyrån...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment