Sitefinity försöker rida på Episervers framgångar, misslyckas kapitalt

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Med ägarna Progress vid rodret verkar Sitefinity CMS helt tappat omdömet. Under Episerver USAs pågående Ascend event genomför konkurrenten en större kampanj som enbart går ut på att locka utvecklare och partners från Episervers lokaler i Miami. Med hjälp av fri sprit, en t-shirt, under ett parasoll i en pool, några lättklädda medarbetare och chansen att vinna en kryssning. Samt med ett plötsligt överflygande "Aerial advertising" över Miami (!). Trots att antalet gäster verkar gått räkna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon