Sitefinity försöker rida på Episervers framgångar, misslyckas kapitalt

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Med ägarna Progress vid rodret verkar Sitefinity CMS helt tappat omdömet. Under Episerver USAs pågående Ascend event genomför konkurrenten en större kampanj som enbart går ut på att locka utvecklare och partners från Episervers lokaler i Miami. Med hjälp av fri sprit, en t-shirt, under ett parasoll i en pool, några lättklädda medarbetare och chansen att vinna en kryssning. Samt med ett plötsligt överflygande ”Aerial advertising” över Miami (!). Trots att antalet gäster verkar gått räkna på en hand.

Inte färre än ett 50-tal tweets har Progress CMO Susan Koutalakis pressat ut kring hashtaggen #ExperienceSitefinity och med uppmaningen att gäster ska lämna Episerver Ascend. Istället för någon typ av konstruktiv kritik eller förmåga att bygga egen historia och argument. Men kampanjen misslyckas grovt. Ingen på Episerver Ascend 2019 verkar ens märka av den pågående guerillaaktiviteten. Sett till både svar på tweets samt då enbart en eller två externa gäster kan skymtas på bilderna under Sitefinitys egna Vegas-parasoll. Bilder som de ändå väljer att redovisa offentligt.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Consid tar över digitala kanaler och Sitevision hos fackförbundet

Dessutom ifrågasätter CX och CXM-branschprofiler Sitefinity skarpt då de inte har bättre idéer än att försöka rida på konkurrenten. Det uppmärksamma destå mer.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.