SiteVision inför Platinum Partner, ny toppnivå för betrodda partners

In Java, Nyheter, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SiteVision har i en helt ny lista och kategorisering utsett de partners bolaget anser mest erfarna och betrodda världen över. Dessa går under partnerskapsnivå̊n SiteVision Platinum Partner. Consid tillhör de byråer och konsulter som numera kan titulera sig Platinum partner.

SiteVisions nya partnermodell baserar sig bland annat på faktorer så som kundbas, kundnöjdhet, kvalité och expertis. Alexander Gustafsson är ny Affärsutvecklingsansvarig för plattformen på Consid.

” – Det känns helt rätt att utnämna Consid till platinumpartner. Under året har de implementerat flera framgångsrika SiteVision-lösningar, professionellt och i nära samarbete med kunderna. De är en uppskattad partner med ett komplett erbjudande och vårt samarbete har tagit stora steg framåt. Nu ser vi fram emot att fortsätta utveckla våra kunders affärer tillsammans.”

Säger Erik Stenman, försäljningschef på SiteVision i samband med utnämningen. Även Soleil går upp som en ny Platinum partner. SiteVision är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla det ledande webbpubliceringsverktyget med samma namn. Bland kunderna finnas bland annat 60% av Sveriges kommuner, flera av Sveriges myndigheter samt flera nationella och internationella företag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Julas Black Friday taktik inkluderar ny Bambuser liveshopping

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss