SiteVision inför Platinum Partner, ny toppnivå för betrodda partners

In Java, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SiteVision har i en helt ny lista och kategorisering utsett de partners bolaget anser mest erfarna och betrodda världen över. Dessa går under partnerskapsnivå̊n SiteVision Platinum Partner. Consid tillhör de byråer och konsulter som numera kan titulera sig Platinum partner. SiteVisions nya partnermodell baserar sig bland annat på faktorer så som kundbas, kundnöjdhet, kvalité och expertis. Alexander Gustafsson är ny Affärsutvecklingsansvarig för plattformen på Consid. " - Det känns helt rätt att utnämna Consid till platinumpartner....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon