SiteVision tar affär i Norge, genombrott för partner

In Java, Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Soleil med 45 anställda tar SiteVision till Norge genom att vinna sin första internationella affär. Det är för Den Norske Tannlegeforening, en fackförening och intresseorganisation för Norges tandläkare, både offentligt och privat anställda.

Föreningen har ca 6 500 medlemmar, 25 anställda, 21 lokalföreningar och 7 specialistföreningar spritt över Norge. Den norske tannlegeforening arbetar för medlemmarnas fackliga och ekonomiska intressen och erbjuder utbildningar och kurser för sina medlemmar.

Den norske tannlegeforeningen letade efter ett modernt publiceringsverktyg där det på ett enkelt och effektivt sätt går att kommunicera både från lokalt och centralt håll och samtidigt hålla ihop kommunikationen. Valet föll på SiteVision som CMS-plattform.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kommunwebb med miljon besökare bygger om, snabbhet och AI i fokus

SiteVision finns sedan tidigare representerade i Norge men nämner då främst svenska referenser som SVT, Evidensia och Collectum.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss