SiteVision tar affär i Norge, genombrott för partner

In Java, Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Soleil med 45 anställda tar SiteVision till Norge genom att vinna sin första internationella affär. Det är för Den Norske Tannlegeforening, en fackförening och intresseorganisation för Norges tandläkare, både offentligt och privat anställda. Föreningen har ca 6 500 medlemmar, 25 anställda, 21 lokalföreningar och 7 specialistföreningar spritt över Norge. Den norske tannlegeforening arbetar för medlemmarnas fackliga och ekonomiska intressen och erbjuder utbildningar och kurser för sina medlemmar. Den norske tannlegeforeningen letade efter ett modernt publiceringsverktyg där...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon