SiteVision vill åt EPiServers storkund SLL

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

EPiServer får se upp på fler fronter än bara kommunsidan då det gäller referenser inom offentlig sektor. Nu är det Cybercom som har levererat en ny SiteVision till Landstingsarkivet Stockholms Läns Landsting.Annars är SLL en minst sagt stor EPiServer licensbetalare (Creuna, Extrude m fl) med flera gigantiska installationer som SLL.se samt nyligen relanserade EPiServer 7.5 produktionen psykiatri.sll.se. Webbplatsen är den första som landstingsarkivet lanserar med SiteVision som CMS. Fokus är att öka tillgängligheten och möjligheten att uträtta rutinmässiga ärenden hos myndigheten...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment