SiteVisions Stockholmschef säger upp sig

In Ibexa, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Örebroföretaget SiteVision får hitta nya sätt att representera i nollåttaområdet. Efter bara månader på posten har Stockholmsansvarige Daniel Erkstam sagt upp sig från kontoret på Vasagatan 11. Han kommer istället gå till bolaget Gamsun. Det berättar han på sin Joomla! 1.5-sajt. Det är inte lätt att bygga upp nya enheter i Stockholm. Även norska eZ:s ansvarige i regionen sade tidigare i år upp sig. Efter bara ett tiotal månader på posten....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Med tanke på din rubrik Martin vill jag förtydliga att Daniel jobbade hos oss under en period som säljare placerad i Stockholm, inte som Stockholmschef. Vi tackar honom för den här tiden och önskar honom all framgång.

    Mvh Anders Korsvall, vd SiteVision

  2. dags för förändringar på sitevision sthlm igen!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.