Sitoo POS och Adyen gav Filippa K ständigt fokus och omnikanal på riktigt

In Nyheter, Omnikanal, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Filippa K ska vara mitt i ett digitalt omvandlingsarbete där de går till att bli omnikanal ”på riktigt” för att säkerställa ett ständigt fokus på kunden.

Efter egna Episerver e-handelsprojektet ska nästa steg ha blivit att gå samman med mPOS-systemleverantören Sitoo och betalningsplattformen Adyen för att bli ännu mer omnikanal. Kunder ska nu kunna använda presentkort omnikanal samt se sin totala digitala och fysiska köphistorik på flera sätt.

Sitoo ska valts ut som POS då det var flexibelt och öppet system, lätta att integrera och fungerade internationellt. E-handelsplattformen ska ha implementerats på så kort tid som 150 dagar i hela 70 länder. Bytet till Sitoo och Adyen tog i sin tur runt 90 dagar på pilotmarknaden och därefter ytterligare sex månader.

” – Efter en mycket framgångsrik lansering av den nya e-handelsplattformen Episerver ville vi införa ett nytt, modernt försäljningssystem för att skapa en gemensam kundbild, order och lagerhantering mellan våra butiker och webbplats.”

Säger Markus Lindberg, CTO på Filippa K.

Vi har mer på samma ämne:  Riksbyggen anställer digitala Double 2 visningsrobotar till nya lägenhetsprojekten, andra svenska robotanvändare

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss