Ska lysa upp julen med ny digital marknadssatsning

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lagom till att julbelysningen ska upp storsatsar Gnosjö Konstsmide på e-handel. Istone har vunnit uppdraget att ta fram en ny Litium e-handel, eller digital marknadssatsning som det kallas, åt klassiska Gnosjö Konstsmide. En av Europas ledande aktörer inom jul- och utebelysning. "– Vi valde Litiums plattform för att den ger oss förutsättningarna att bygga vårt varumärke ännu starkare genom vår satsning på digital marknadsföring. Vi befinner oss i en spännande fas där vi arbetar mot högre effektivitet...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment