Skånemejerier väljer ut nya digitala leverantörer

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, PIM, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

InRiver PIM och Episerver CMS-fokuserade digitala byrån Diamir Consulting har vunnit en del nya PIM- och webbuppdrag på sistone. Ett av dessa är Skånemejerier. De tar därmed över från bland annat InRiver-partnern Alite International som hade uppdraget för 3 år sedan. Bolaget ska även grundats av delar från tidigare Alite International-ledningen. Skånemejerier köpte dessförinnan in WordPress CMS (av 24HR i Malmö, samma CMS de fortfarande ligger kvar på) när de lämnade en tidigare Episerver uppsättning. PIM-installationen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon