Skånemejerier köper in ny webbleverantör, ny plattform

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

24HR och deras Malmökontor berättar de vann upphandlingen att få göra Skånemejeriers nya webbsajt. 24HR har även tidigare arbetat med Skånemejerier. Redan 2006 hade bolagen ett samarbete, men 24HR säger att mejeriet sedan legat lågt med utveckling av sin Episerver webbsajt under många år. Arbetet ska starta i april. Med Google custom search och icke-responsivitet var det hög tid att byta ut allt. Skånemejerier återfinns fortfarande på sin Episerver, men då 24HR främst konsulterar på WordPress nu återstår det att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.