Skanska goes responsive design, typ

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Update: Skanskas Bostads webbplats, på EPiServer CMS, tog de första responsive design stegen denna vecka. Ottoboni stod bakom designen till lösningen och Skanskas IT avdelning har gjort allt det tekniska där bakom. Sajten skalar om en carousel, en Google maps, populära objekt och lite egna filmer. Men enbart för smartphones just nu. Responsive kommer tydligen i två steg där första delen med responsive för mobilt är klart. Desktop hanns inte med innan sommaren. Ett lustigt val...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Liten korrigering av credits borde kanske vara på sin plats. Ottoboni gjorde design medan Skanskas IT avdelning har gjort allt det tekniska bakom sajten.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.