Skanska IT Nordic och Ottoboni släpper Bostad på EPiServer

In Google Maps, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Camilla Flinkenbro berättar att Skanska.se/bostad lanserats av Skanska IT Nordic och Ottoboni baserat på EPiServer CMS 6.0. Ottoboni var ju bland de första att släppa på sexan (för snart 14 månader sedan), men produktionstakten (eller möjligheten till produktionstakt) har stannat av något sedan dess. Men Myrorna, Startkraft, Hamilton och Titania är nya kunder där projekt väntar 2011. En Google Maps visar objekten och intresseanmälan sköts via lightbox. Varje objekt har en hel del länkar och egna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment