Skilj på MACH Commerce, Headless Commerce och Headless Commerce Platforms Hybrids

In Nyheter, E-handel, Headless / Decoupled CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Britten Adam Sturrock på grundade redan 2013 Moltin, en av de första headless e-handelsplattformarna. Under ledigheten har han gett sig på att försöka definiera det komplexa, och av tillverkarna själva gärna förtäckta, landskapet av olika headless och decoupled e-handelsplattformsleverantörer. Hur placerar sig då de på MKSE.com ofta förekommande, självutnämnda ”headless-ledarna” som Big Commerce, Commercetools, Vtex, Swell, Commercelayer, Shopify Plus, Adobe Magento 2, Salesforce Commerce Cloud, Mirakl, Episerver Commerce, Sitecore Commerce och WordPress Woo Commerce?

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nommon släpper ny Shopify och Klaviyo e-handel

Till att börja med anses Sturrock att vi 2021 behöver kategorierna:

  • MACH Commerce Platforms
  • Headless Commerce Platforms
  • Headless Commerce Platforms Hybrids


    Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

    Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon