SkiStar bygger vinterns storsatsning EQPE SkiStarShop med ny partner

In E-handel, Episerver, Episerver Commerce, Nyheter by Martin Edenström

När SkiStar inför säsongen 2018/2019 tog fram sitt egna, nya klädmärke EQPE och en egen uppdaterad e-handel därtill gjorde man det tillsammans med nya e-handelsleverantören Valtech. Den uppdaterade Shop‘en har fått en ny, uppdaterad design, ny struktur för produktlistning i mobil och desktop med bl a flera typer av listor i sidled (i desktop) samt en “Demandware-likande” overlay varukorg i höger, övre hörn med de val konsumenten och den blivande liftkortsköparen har gjort.

SkiStar har tidigare jobbat nästan uteslutande tillsammans med Ninetech i Karlstad för sina Episerver-satsningar. Även gällande e-handel. Ninetech fick förtroendet för fem år sedan att bygga de första lösningarna med e-handel och en Episerver för den svenska skidortsgiganten. Men då användes inte officiella Episerver Commerce men en skräddarsydd .NET lösning som teamet tog fram.

Fler artiklar om ämnet:  Nya Taxikurir.se rullas ut i omfattande Cabonline samarbete

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss