Skoda.se valde EPiServer av Know IT

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Bengt Ybe på Know IT Jönköping hälsar de fått uppdraget att utveckla nya Skoda.se på EPiServer. Den nya sajten kommer inkludera design och SEO. Som sig bör nuförtiden. Uppdraget säger Know IT att de fick då de tidigare levererat en Google Maps lösning till Volkswagen Group. De firar med att ta fram en liten "vi-vann-uppdraget-JPG", dagen till ära: Den gamla sajten har nog några år på nacken. Den ser ut att vara skapad för Internet Explorer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment