Skogforsk live på EPiServer 7.5

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Skogforsk i Uppsala släppt sin nya hemsida baserat på EPiServer 7.5 och SiteSeeker. Forskare står  i centrum. Det ska finnas många vägar till personalen på nya sajten. Den nya responsiva webben tillgängliggör det omfattande artikelarkiv Skogsforsk står bakom med en större centrerad sök. Dessutom finns e-handelsegenskaper i form av forskning som går att köpa. Det finns även en sektion bakom inloggning. Lösningen ska vara utvecklad av en inhouse-resurs på Skogforsk. Skogforsk ska tillföra tillämpbara kunskaper, tjänster och produkter som bidrar till ett lönsamt, hållbart...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment