Skogssällskapet öppnar upp ny SiteVision

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Limepark har levererat en ny SiteVision externwebb till Skogssällskapet. Det är även en helt ny kund för företaget. Externwebben ska drivits i vad som kallas ett högeffektivt projekt och beställaren ska under projektet lärt sig av värdet att satsa på förarbete. "- Limepark har både hjälpt oss att komma fram till vad vi vill med vår nya webb och att genomföra det." Säger Lotta Möller, skogsskötselchef och ansvarig för kommunikationsfrågor inom Skogssällskapet.Den nya webbplatsen innehåller en stor kunskapsbank. Även forskningen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment