Skövlad regnskog gav tuff start för AAK och Nordic Morning

In Nyheter, Content Marketing, CXM, Online Marketing, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nordic Morning berättar att de har vunnit över kosmetik- och ingrediensföretaget AAK som ny kund. Nordic Morning ska fungera som en strategisk och kreativ partner i bolaget digitala transformationsresa. Timingen kunde varit bättre, samma dag som samarbetet meddelas berättar några granskande reportrar på Expressen att AAK är en stor användare av palmolja från skövlad regnskogsmark i fattiga Indonesien. Börskursen faller idag. Därmed intensifieras ett större digitalt krishanteringsarbete. Uppdraget skulle innan skandalen främst vara att låta AAK...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon