SL släpper ny app, tog 300 dagar att utveckla

In iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Amazon Sverige är riktigt nära nu. MKSE Amazon är nyhetssektionen där vi samlar allt om vad det kommer innebära för våra svenska företag.

Läs mer.
Den nya SL-appen för iOS har släppts idag. Appen, som ska ha tagit runt 10 månader att utveckla från ax till limpa, är uppdelad i två huvudsakliga delar. Resa som hjälper resenärer med reseförslag, avgångar och störningsinformation, samt Biljett som låter resenärerna köpa och använda mobilbiljetter för enkelresor och kortare perioder. Applikationen använder positionering för att söka resa och hitta nästa avgång.

Vi har mer på samma ämne:  Coops uppdaterade app får kylskåps-AI, automatiska inköpslistor och Scan & Pay-integration

Den nya versionen av SL-appen ska även hjälpa resenärer att planera och genomföra din resa på enklast möjliga sätt. Appen i App Store har för närvarande 2,0 i betyg av 5,0 som högsta möjliga bland närmare 1000 recensenter. Appen har utvecklats av SLs Inhouse team.

SL har även ett större projekt igång i nya beta-sajten, den sköts däremot av Episerver-konsulter från bl a TietoEVRY. SL kommer successivt lansera nya tjänster på betaversionen, och målet är att till sommaren 2020 ha en helt ny webbplats för alla resenärer.