SL släpper ny app, tog 300 dagar att utveckla

In iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Den nya SL-appen för iOS har släppts idag. Appen, som ska ha tagit runt 10 månader att utveckla från ax till limpa, är uppdelad i två huvudsakliga delar. Resa som hjälper resenärer med reseförslag, avgångar och störningsinformation, samt Biljett som låter resenärerna köpa och använda mobilbiljetter för enkelresor och kortare perioder. Applikationen använder positionering för att söka resa och hitta nästa avgång. Den nya versionen av SL-appen ska även hjälpa resenärer att planera och genomföra din...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon