SLU väljer Drupal för mindre projekt

In Drupal, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Wunderkraut berättar de har en ny kund i SLU, Sveriges lantbruksuniversitet som valt dem och Drupal som leverantör för uppgraderingar av ett forskningsprojekt. SLU har ingen tidigare känd historia av att vara Drupalanvändare, men är istället EPiServer kund på officiella SLU.se. Även EPiServer gäller för intranätet och det arrangeras även interna kurser i samma CMS. Senast förra året köpte de in nya licenser i ett annat projekt, då av QD Utveckling (numera nearU)...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kul. Hoppas att det blir ett kul och givande projekt för alla inblandade parter!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.