SmartCMS tar rygg på EPiServer i sin marknadsföring

In Easyweb, Nyheter, Optimizely/Episerver, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

EPiServers betydelse för svensk CMS blir allt mer påtaglig. "Alla fördelarna med EPiServer plus en massa mer." ..skriver svenska SmartCMS i sina AdWords reklam copy. Tassar de inte farligt nära svenska lagar kring användning av etablerade varumärken och en hel del etik i och med detta uttalande? SmartCMS från Lund omsätter 7,5 Mkr och går med en hundratusen SEK i förlust. CMS:et ståtar med CPen, Agellis och Flatfrog som kunder. Förra veckan skrev MKSE.com om...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vi använde EPiServer som dolt sökord i någon Google-annonskampanj för annat CMS för några år sedan innan vi själva jobbade med EPi och då hörde direktör Runhem av sig i egen person och påtalade att de inte accepterade det. Att som SmartCMS gör, dessutom visa varumärket i annonsen, lär ju eh…inte vara uppskattat..

  2. Denna har rullat ett tag också. De andra sökord “episerver” annonsörerna är partners. Men NodeOne har köpt sökordet “polopoly” & “escenic”.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.