SmartCMS tar rygg på EPiServer i sin marknadsföring

In Easyweb, Nyheter, Optimizely/Episerver, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

EPiServers betydelse för svensk CMS blir allt mer påtaglig. "Alla fördelarna med EPiServer plus en massa mer." ..skriver svenska SmartCMS i sina AdWords reklam copy. Tassar de inte farligt nära svenska lagar kring användning av etablerade varumärken och en hel del etik i och med detta uttalande? SmartCMS från Lund omsätter 7,5 Mkr och går med en hundratusen SEK i förlust. CMS:et ståtar med CPen, Agellis och Flatfrog som kunder. Förra veckan skrev MKSE.com om... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vi använde EPiServer som dolt sökord i någon Google-annonskampanj för annat CMS för några år sedan innan vi själva jobbade med EPi och då hörde direktör Runhem av sig i egen person och påtalade att de inte accepterade det. Att som SmartCMS gör, dessutom visa varumärket i annonsen, lär ju eh…inte vara uppskattat..

  2. Denna har rullat ett tag också. De andra sökord ”episerver” annonsörerna är partners. Men NodeOne har köpt sökordet ”polopoly” & ”escenic”.

Leave a Comment