Smedjebackens Kommun köper in ny webb och digital design av Consid

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Den nya SiteVision CMS webbplatsen för Smedjebackens kommun på Smedjebacken.se har lanserats. Sajten har blivit mobilanpassad och fått en tydligare navigering. Smedjebacken.se ska uppfylla högt ställda tillgänglighetskrav, vara helt responsiv och anpassad till olika webbläsare samt uppfyller alla behov hos såväl besökarna som hos egna organisationen. Webbplatsen har dessutom fått ett grafiskt ansiktslyft. Consid har stått för en helhetsleverans när det gäller framtagandet av sajten. Detta inkluderar koncept, design, utveckling och tillgänglighetsanpassning....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon