Snabbväxande ridvarumärket väljer Centra headless commerce

In Centra, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Karin Bjärle, grundare och ägare, startade PS of Sweden när hon utvecklade en anatomisk träns för sin ridning och häst. Sedan dess har bolaget utvecklat olika typer av utrustning för hästen och egna kollektioner för ryttare.  Nu är företaget även live på Centra headless commerce sedan ett tag tillbaka.

Byrå för den nya fashion retailkunden på Centra är denna gång Grebban


Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Norstedts handlar upp ny headless-byrå, ny ID för Rabén & Sjögren