Snygg Drupal/WordPress för Media Evolution av GoodOld

In Drupal, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Pelle Wessman och duktiga kollegor på GoodOld valde att ge medieklustret och medlemsorganisationen Media Evolution en Drupal för huvudsajten och WordPress för bloggarna. Inte ens i Drupal-sammanhang kan längre Drupal (eller något annat som Movable Type eller Blogger för den delen) stå emot oemotståndliga WordPress 3 CMS. Det fanns även en tidigare vana av att arbeta med WordPress. HTML5 och CSS3 ska använts för mobila enheter stöd. RSS-läsarstödet ska förbättrats med realtidssupport genom Apache Pubsubhubbub (är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Känns inte som att d7 har tagit världen med storm, wordpress däremot utvecklar otroligt fort och på rätt sätt.

  2. Allt för tidigt att döma D7 så hårt. Det är en kraftig förbättring från Drupal 6, men sajtmakare och modulmakare har ännu haft väldigt kort tid på sig att sätta tänderna i och dra nytta av alla nyheterna.

    Att jämföra Drupal med WordPress är som att jämföra äpple och päron – WordPress är ett väldigt mycket enklare system som det inte alls krävs samma insats för att hålla sig uppdaterad med.

Leave a Comment