Sogeti EPiServer Competence Center i Norrland dör?

In Episerver, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Svårt att få det bekräftat nu när alla är på julledighet, men får höra branschskvaller från norr att hela Sogeti's EPiServer-satsning i Sundsvall Luleå och stora delar av ECM kompetensen (SharePoint) ska ha sagt upp sig. Sogeti har satsat på ett av sina EPiServer Competence Center i staden. Gänget har sagt upp sig för att istället börja på lokala storkonkurrenten, tillika EPiServer licensdominanten, KnowIT. Det ska handla om 8 personer, hittills, som skrivit på för KnowIT....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tror att du är lite felinformerad, men byt ut Luleå mot Sundsvall så stämmer det mesta. //enav8

  2. Man har väl aldrig haft ett Officiellt EPiServer Competence Center i varken Sundsvall eller Luleå?

  3. Nä men man har (eller har haft) en stor gruppering i Sundsvall som sysslat med EPi/SharePoint

  4. Däremot har man haft en uttalad ambition att öppna center inom både EPiServer och SharePoint. Detta har av olika anledningar aldrig lyckats.

  5. Man har haft en uttalad ambition, men något mer engagemang än att uttala den har inte funnits.

  6. Sogetis SharePointcenter i Sundsvall existerar inte

  7. Mer om KnowIT/Sogeti Sundsvall: “Magnus Olovsson har anställts som marknads- och försäljningsansvarig för Know IT Norrlands webbaffär. Magnus kommer närmast från Sogeti och är placerad i Sundsvall. Redan idag har han samlat ett team om 12 medarbetare i Know IT:s satsning”

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.