Sogeti EPiServer Competence Center i Norrland dör?

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Svårt att få det bekräftat nu när alla är på julledighet, men får höra branschskvaller från norr att hela Sogeti's EPiServer-satsning i Sundsvall Luleå och stora delar av ECM kompetensen (SharePoint) ska ha sagt upp sig. Sogeti har satsat på ett av sina EPiServer Competence Center i staden. Gänget har sagt upp sig för att istället börja på lokala storkonkurrenten, tillika EPiServer licensdominanten, KnowIT. Det ska handla om 8 personer, hittills, som skrivit på för KnowIT....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tror att du är lite felinformerad, men byt ut Luleå mot Sundsvall så stämmer det mesta. //enav8

  2. Man har väl aldrig haft ett Officiellt EPiServer Competence Center i varken Sundsvall eller Luleå?

  3. Nä men man har (eller har haft) en stor gruppering i Sundsvall som sysslat med EPi/SharePoint

  4. Däremot har man haft en uttalad ambition att öppna center inom både EPiServer och SharePoint. Detta har av olika anledningar aldrig lyckats.

  5. Man har haft en uttalad ambition, men något mer engagemang än att uttala den har inte funnits.

  6. Sogetis SharePointcenter i Sundsvall existerar inte

  7. Mer om KnowIT/Sogeti Sundsvall: “Magnus Olovsson har anställts som marknads- och försäljningsansvarig för Know IT Norrlands webbaffär. Magnus kommer närmast från Sogeti och är placerad i Sundsvall. Redan idag har han samlat ett team om 12 medarbetare i Know IT:s satsning”

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.