Sogeti kallar sig ”Världsledande inom EPiServer”

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

EPiServerpartnern Sogeti.se har en ny egen webbsida och har vässat egna CMS-erbjudandet med nya devisen, "Världsledande inom EPiServer". De verkar även behöva tydliggöra att de inte enbart är en IT-konsult. De förtydligar med "Helhetsleverantör inom webb" och berättar om sina 21 kontor. Nyckelreferenserna som gör att de vågar kalla sig "Världsledande inom EPiServer" är: Oriflame.com Sosserian Extranät (Avantime har övriga Socialdemokraterna sajter) Energimyndigheten Intranät (även KnowIT jobbar med kundens sajter) Scandichotels.se Övriga referenser finns här på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. nice Web, I love reading this article. although I use google translate.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.