Sogeti om EPiServer som informationsspridningsverktyg

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstromLämna en kommentar

EPiServer konsulten Sofia Max på Sogeti hyllar informationsspridning med EPiServer som CMS, hon beskriver följande scenario inom ett företag med EPiServer webb på Sogetis Typepad blogg: Informationschefen skapar en sida i verktyget som representerar affärshändelsen. Under denna sida skapar hon tre undersidor. En sida för information som alla ska se; en sida för information till regionchef, ledning och säljare; en sida för ledningen. Nu sätter informationschefen rättigheter till de tre sidorna med hjälp av grupper. Första...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment