Sogeti tappade Konsumentverket affären till Ninetech

In Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Sogeti tog åt sig äran för ”samtliga” Konsumentverket EPiServer-sajter i och med en ramavtalsvinst för bara sex månader sedan.

Men nu berättar Ninetech att det är de som fick uppgiften att faktiskt bygga nya konsumentverket.se med kunden. Och de ska hållit på lika länge, i sex månader, med ansvar för produktion, design, användartester, gränssnittsutveckling och EPiServer-utveckling.

Egna nyheten har efter denna publicering förändrats och Ninetech förtydligar nu för MKSE att Konsumentverket har två avtal som löper parallellt. Avatet med Ninetech gäller webbformgivning och utveckling av gränssnittsdesign. Avtalet med Sogeti gäller förvaltning och utveckling under förvaltning av våra webbplatser.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Viking Line tar in ny partner för att agera på data, inte bara samla och analysera den

http://www.ninetech.se/Global/nyheter/nyhet-kov.jpg

Ninetech ska på samma sätt även ta över de andra pågående sajtproduktionerna. De bygger EPiServer webbar för Konsument Europa och Ung konsument sajterna, berättar de.

Ninetech växer även organisatoriskt, de har i vinter skaffat ett större kontor i Göteborg samt söker folk till Stockholm.

 

 


Atiendo

Kommentarer

  1. sanslöst. sogeti är så sugna att ta åt sig all ära att de glömmer berätta sanningen.

Leave a Comment