Solita är Microsoft AI Innovation Partner of the Year

In AI, ChatGPT, Machine Learning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Teknik-, data- och designföretaget Solita berättar de har tilldelats Microsoft AI Innovation 2024 Partner of the Year Award för sina insatser med att hjälpa företag och organisationer i deras AI-transformationsresor.

0 st
AI konsulter har företaget
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

Bolaget har ett team på nästan 800 data- och AI-konsulter i Europa – samt säger sig ha ett brett utbud av tjänster för att stödja datadrivet värdeskapande.

” – Det är fantastiskt att vårt finska huvudkontor har lyckats vinna detta prestigefyllda pris. Det är en stor bekräftelse på den påverkan vi har som ett innovativt teknik- och databolag. Jag är så stolt över det arbete vårt team gör varje dag för att hjälpa våra kunder att bygga högkvalitativa datagrunder för AI- och analysapplikationer.”

Säger Linda Borelius, som leder Solitas data- och AI-verksamhetsområde i Sverige. Solitas senaste kunder inom detta område inkluderar bland andra Outokumpu, TANA, NATO och den finska socialförsäkringsmyndigheten Folkpensionsanstalten FPA.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Alla ekonomiska AI-och ChatGPT vinnare just nu, genomgång från MKSE.com