Sonos julrustar, köper in Sanity, Salesforce, Optimizely, Vercel och Contentsquare

In E-handel, Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver, Salesforce Commerce Cloud, Sanity by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sonos och svenska närvaron samt e-handeln på sonos.com/sv-se har uppdaterats och redan börjat förses med olika tillägg inför julhandeln.

0%
har Sonos aktie tappat i år
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Det är en omfattande martech-skapelse som Sonos idag nyttjar för att få ihop allt de vill göra och all data gruppen vill samla in. Allt hålls ihop av en Sanity headless CMS men där under finns även Wunderkind Marketing Automation och personalisering samt flera sorters Optimizely A/B och MVT test samt experimentation.

Lämnar man varumärkessidorna och går till varukorgan landar besökaren i en Salesforce Commerce Cloud (noterbart är att Sanity delägs av största konkurrenten Shopify) som Sonos sysselsatt ett längre tag. Det finns utöver Sanity en uppdaterad front i Next.js Frontend Framework och Vercel används för allt inom deployment.

Contentsquare, Paypal och Klarna Checkout, Signifyd, Snowplow och ClickTale används även i martechstacken.