Sopigt IBS släpp på EPiServer från Velocity Partners och Nansen

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Salesforce, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Velocity Partners och Nansen har släppt nya affärssystemskunden IBS EPiServer CMS 5 sajt. Men det här var ingen rolig historia. Den engelska byrån har designat och stått för koncept. Resultatet vart en tämligen ihoptryckt sak med startsideflash-carousel som går över varandra i prickbaserad 90-talsgrafik. Samt aningen stökiga listor, väl? Och what's up med alla minimala typsnitt, lads? I övrigt: Viss webb-TV finns genom en gratis Flowplayer.  Och "Email Page" är en trasig mailto:. Ett forumlär i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Var tydligen helt baserad på koncept från engelsmän London, svenskarna inkl. Nansen agerade mest som resurser, får jag veta.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.