Specsavers handlar upp Accenture i global Drupal och e-handelssatsning

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Accenture har tagit hem en jätteaffär då Specsavers ska bli ännu mer digitala och framförallt mycket bättre på e-handel. Affären rör hela 10 länder; Sverige, Australien, Danmark, Finland, Irland, Nya Zeeland, Norge, Nederländerna, Spanien och Storbritannien.Specsavers är utåt en Drupal 7 användare med svenska Specsavers.se. En enklare, och väldigt segladdad Drupal Commerce samt tillhörande varukorg används idag för vissa prenumerationstjänster på t ex linser. Och denna hämmas idag av en mycket tidskrävande javascriptladdning för att t ex köpa och prenumerera...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment