Spel på Tolv Stockholms WordPress av Monterosa

In Nyheter, SEO, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Mobilbyrån Monterosa fick stå för koncept, design och utveckling då Tele2 arena öppnade upp egna nöjescentrumet Tolv i bottenplan. Konceptet var till en början att även låta mobilwebben vara ett spel där fyra spelare kan spela en typ av pac-man, men den delen verkar redan ha pensionerats. Allt återfinns på en WordPress 4.4.1 med Yoast SEO och Font Awesome. I övrigt har Tolvstockholm.se fått Google Maps direktiv, vissa Vimeo-filmer med sponsrade profilen Edward Blom och en väldigt mörk layout. Våren...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment