Spiro Kommunikation är 1 av 14 Silverstripe Certified Partner

In Nyheter, Open source PHP, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Visst finns det redan Silverstripe open source fokuserade konsulter i Sverige. Den lilla hype bolaget haft i USA under året fastade Spiro Kommunikation (själva på en WordPress) för som sedan även sett till (?) att bli Silverstripe Certified Partner. Det ska tydligen innebära "en direkt ingång till utvecklarna av Silverstripe". Borde inte vara så svårt, det finns enbart 14 (!) partners worldwide. Men det är inga jättereferenser som valt det Microsoft MS-SQL 2008-approvade CMS:et ännu. Om...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.