Sportmärket klara med flytten från Magento till Litium Growth Cloud ”Powered by Klarna”

In litium, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nu är Cloud Nine och Litium klara med Casalls flytt från Magento till .NET SaaS lösningen som påbörjades i november. De berättar att lösningen numera ligger på plattformen Litium Growth Cloud "Powered by Klarna".E-handeln, som samtidigt lansers i sju länder, ska ha en rad specialdesignade funktioner för att skapa en mer sömlös shoppingupplevelse. En utgångspunkt var att inspiration och försäljning skulle gå hand i hand, och genomsyra den nya e-handeln. Tillsammans med Casall har Cloud Nines AD...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.