Sportmärket klara med flytten från Magento till Litium Growth Cloud ”Powered by Klarna”

In litium, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nu är Cloud Nine och Litium klara med Casalls flytt från Magento till .NET SaaS lösningen som påbörjades i november. De berättar att lösningen numera ligger på plattformen Litium Growth Cloud ”Powered by Klarna”.

E-handeln, som samtidigt lansers i sju länder, ska ha en rad specialdesignade funktioner för att skapa en mer sömlös shoppingupplevelse.

En utgångspunkt var att inspiration och försäljning skulle gå hand i hand, och genomsyra den nya e-handeln.

Tillsammans med Casall har Cloud Nines AD Camilla Sundberg, som en del i konceptarbetet även tagit fram en ny bildbrief för hur produkter skall presenteras – på modell och i rörelse. Detta för att lyfta Casalls digitala närvaro till nästa nivå och skapa en modern och inspirerande e-handel.

“ – Vi på Casall är mycket glada att kunna lansera en ny eCom plattform tillsammans med Cloud Nine. Vi kommer att fortsätta att bygga vår digitala närvaro som en viktig del av vår consumer lifecycle. Vi inser vikten av att ha en stark dialog med vår kund och en eCom-plattform agerar som ett ankare för just detta. Jobbet tillsammans med Cloud Nine har varit mycket bra och vi är nöjda med resultatet av det arbete som är lagt så här långt.”

Säger Jon Lööf, CEO på Casall.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ny leverantör efter bara något år, Boråstapeter väljer Litium Commerce Cloud och Motillo

Leave a Comment