Sportvarumärket lämnar fysiska återförsäljare med ny Centra D2C, speglar B2B

In Centra, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Daily Sports är det största varumärket i Sverige gällande golfkläder för kvinnor. Försäljning finns dessutom i ytterligare 26 länder. Sportvarumärket har nu valt gå live med en egen ny Centra D2C headless e-handel. Daily Sports berättar de tidigare var helt beroende av sina fysiska återförsäljare. Men satsningen på Direct-to-Consumer blir en ny, global flaggskeppsbutik för sportvarumärket med övergripande mål att lansera fem nya marknader under resten av 2021. Daily Sports har en etablerad position på marknaden...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon