Spotify listar 161 öppna tjänster, köper in ny rekryteringssajt från WordPress-byrå

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Triggerfish är en av de nya byråerna som jobbar med Spotify. De har under april tagit fram en ny talent/rekryteringssajt för musikföretaget. I nuläget listar Spotify hela 161 jobb att söka vid bolagets alla olika kontor. Triggerfish ligger bakom WordPress-projektet.WordPress Automattic ovanliga, och lyxigare betaldriftlösning WordPress VIP används för för drift. De ser till att Spotifys krav på säkerhet, drift och förvaltning hålls. Allt på favoritvalet WordPress med New Relic och Cloudflare stöd. Triggerfishs har jobbat med kunden tidigare....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.