Spotify och SNS köper in WordPress av ny leverantör

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Föreningen SNS har fått en ny ID och digital närvaro på sns.se placerad på en WordPress 4.6 av Triggerfish. VD Jakob Pervik hälsar MKSE.com att mycket fokus i den nya webbplatsen lagts på framförallt presentation av publikationer, events, SNS egna Play-tjänst och integration med Twitter. SNS – Studieförbundet Näringsliv och Samhälle är en oberoende ideell förening som genom forskning, möten och utbildning bidrar till att påverka ledande beslutsfattare. 280 av Sveriges främsta företag, myndigheter och organisationer har tecknat medlemskap...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.