Spotin tredje aktör att lägga e-handel ovanpå nyhetssajt, får in Egmont

In Content Marketing, CXM, E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tipser har fått en UX-maxad och snabbladdande konkurrent från Luleå. Spotin integrerad e-handel i iFrame har vunnit några större kundkonton efter lanseringen förra året. Lösningen kommer till marknaden tre år efter Tipser började jobba med Nyheter24 och DagensPS i jakten på nya intäktskällor utöver betalväggar och blockade annonser. Men Spotin ser bättre ut och har en bättre lösning för att peka på de artiklar som nämns i det berörda innehållet. Flödet laddar inte om och har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon