Squace väljer WordPress CMS och gör WordPress Extension

In Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Mobilbolaget Squace, som gör en JAR/Java ARchive för rutnätsnavigering av webbens RSS:er etc. för enklare mobiler, har för egna sajten valt WordPress CMS. Till open soruce produkten har ett premium tema för några dollars köpts in, avslöjar en utvecklingsblogg. Intressantare är att när Squace ändå dök in i WordPress gillade de CMS:et så mycket att de valde göra en egen WordPress Extension modul. Den aktiverar knappar på WP-sajter som leder till länkar för nedladdning av Squace...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kul,
    Vi använder WordPress för både http://blog.squace.com och http://labs.squace.com så det kändes självklart att bygga ett WP-plugin för att visa på enkelheten i att distribuera länkar till mobilen. På köpet får sajtägaren även en bra mobilsajt men det går lika bra att koppla skripten till andra länkar. Testa själv, kom feedback eller bygg era egna grejer – det är fritt fram.

    Vi har även laborerat lite mer EPiServer vilket ni kan läsa om här:
    http://labs.episerver.com/en/Blogs/Jacob-Khan/D

    Hälsningar Fredrik

  2. Pingback: Mobilifiera utvalda delar av webbplats | Björn Sennbrink

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.