Squace väljer WordPress CMS och gör WordPress Extension

In Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Mobilbolaget Squace, som gör en JAR/Java ARchive för rutnätsnavigering av webbens RSS:er etc. för enklare mobiler, har för egna sajten valt WordPress CMS. Till open soruce produkten har ett premium tema för några dollars köpts in, avslöjar en utvecklingsblogg. Intressantare är att när Squace ändå dök in i WordPress gillade de CMS:et så mycket att de valde göra en egen WordPress Extension modul. Den aktiverar knappar på WP-sajter som leder till länkar för nedladdning av Squace...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kul,
    Vi använder WordPress för både http://blog.squace.com och http://labs.squace.com så det kändes självklart att bygga ett WP-plugin för att visa på enkelheten i att distribuera länkar till mobilen. På köpet får sajtägaren även en bra mobilsajt men det går lika bra att koppla skripten till andra länkar. Testa själv, kom feedback eller bygg era egna grejer – det är fritt fram.

    Vi har även laborerat lite mer EPiServer vilket ni kan läsa om här:
    http://labs.episerver.com/en/Blogs/Jacob-Khan/D

    Hälsningar Fredrik

  2. Pingback: Mobilifiera utvalda delar av webbplats | Björn Sennbrink

Leave a Comment