SSAB Tibnor satsar på SAP Marketing Cloud, vill locka yngre medarbetare med Joule genAI

In ERP/ECM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stålleverantören Tibnor har uppgraderat alla sina affärssystem och passar då även på att köpa in en SAP Marketing Cloud. Målet är att bli ännu mer effektiva och snabbare få ut miljövänliga produkter på marknaden. Samt att locka yngre medarbetare med hjälp av modernare system.

0 st
medarbetare ska föryngras
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

”– Det är oerhört viktigt för oss att komma in i den nya molnbaserade världen och använda ett webbaserat användargränssnitt som SAP Fiori. Nu får vi en teknisk plattform som vi kan lämna vidare till nästa generation.”

Säger Dag Åselius, CIO på Tibnor. I satsningen ingår i första hand SAP Marketing Cloud, RISE with SAP, SAP Analytics Cloud och SAP Sales Cloud. Det innebär att den nya kunden även får SAP idag lanserade nya stöd Joule AI. Det är bolagets svar på en egen genAI, generativ AI-assistent för att leverera proaktiva och sammanfattande insikter från SAP:s hela lösningsportfölj.

Tibnor är en ledande leverantör av stål och metaller i Norden och Baltikum. Bolaget har cirka 1100 medarbetare och är ett dotterbolag till SSAB.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Optimizelys Atzberger jämför sig och företaget med Salesforce, hyllar konkurrensen