SSF tar in Fröjd som ny byrå

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Stöldskyddsföreningen börjar jobba med Fröjd som partner för en helt ny digital strategi. Det är den första större satsningen SSF gör inom området.Tillsammans med SSF ska Fröjd ta fram strategiska riktlinjer, koncept, ny digital identitet, design och innehållsstruktur för en ny webb- och e-handelsplats som ska lanseras hösten 2015. Just nu i sommar säkrar SSF upp Dansbandsveckan. Det kan kanske behövas. Stoldskyddsforeningen.se ligger idag på en EPiServer framtagen av Exor. Volt är reklambyrå....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment